Gwendolyn Rutten stelt boek 'De geëngageerde burger' voor


"Het boek is dus niet te nemen of te laten. Het is een interactief boek waarin u als lezer commentaar kan geven, quotes kan delen en zélf zinnen kan toevoegen. Interactie staat centraal. Inspraak. Engagement. Uw mening. Dit doe-boek is een nieuw liberaal verhaal waarin u de hoofdrol speelt", zegt Rutten. 

"Beschouw deze tekst als een visietekst, een voorzet die het debat aanzwengelt. Een tekst die door en door liberale vragen stelt. En die de contouren van liberale antwoorden vormgeeft. In welke tijdsgeest leven wij? Hoe ziet de samenleving er vandaag uit en hoe morgen? Welke uitdagingen staan ons te wachten? En hoe staan wij liberalen in deze context?"

Rutten: "Dit boek vraagt om uw feedback, inspireert uw commentaren en kietelt uw engagement. Uw indrukken kan u bovendien meteen delen op onze site www.politiekelente.be en via sociale media. Zo bereikt u er ook ons team mee, dat dankbaar met uw creatieve ideeën aan de slag gaat en naar u terugkoppelt. Want dialoog, dat is praten én luisteren. Samen zijn mensen tot héél veel in staat."