Interessant bezoek aan het familiebedrijf Deprez uit Kortemark


Johan Deprez stampte samen met zijn vrouw in 1984 het bedrijf uit de grond. Deprez ontwerpt en produceert machines en installaties voor bedrijven uit drie sectoren: bulkgoederen, voeding en recyclage. Intussen telt Deprez 80 medewerkers en worden de machines wereldwijd geleverd, tot in Australië en Canada. Zoon Jeroen is ondertussen ook al in het bedrijf gestapt en hij zal het overnemen.

Met de medewerking van 20 ingenieurs beschikken ze inmiddels over vier octrooien, wat hen wereldwijde bekendheid geeft. Ook qua maatschappelijk engagement en financiële gezondheid onderscheidt het bedrijf zich. Dank voor de hartelijke ontvangst en nog veel succes gewenst!

KMO's zijn en blijven de motor van onze economie. Zij zorgen in ons land voor twee miljoen arbeidsplaatsen in de private sector en creëren jaarlijks 147,2 miljard euro aan toegevoegde waarde. Dat is maar liefst 65% van de totale tewerkstelling in de privésector en 61% van de toegevoegde waardecreatie. We moeten hen koesteren!    

 Interessant bezoek aan het familiebedrijf Deprez uit Kortemark  Interessant bezoek aan het familiebedrijf Deprez uit Kortemark  Interessant bezoek aan het familiebedrijf Deprez uit Kortemark  Interessant bezoek aan het familiebedrijf Deprez uit Kortemark